15 Ocak 2012 Pazar

Yeni Trend,Unutmak!

Zaman değişiyor, insanlar değişiyor, çoğu şey değişiyor... O kadar hızlı tüketmeye başladık ki her şeyi inanın bu süreç nereye gider tahmin bile edemiyorum. İnsanoğlu nesneleri tüketmekten sıkılalı, kuyruğu sıkışınca ortadan kaybolmak adet oldu.

Sevgilin artık sana yük mü oluyor at gitsin. Arkadaşın seni çok mu yoruyor? Mesafe koy! Dünya kısa derdini paylaşıp ne yapacaksın? Yenisine sağlık.Eskiden;iyi gün,kötü gün dostu diye bir şey vardı. Sadece mutlu olduğun anlarda yanında olmayan insana, insan derdik biz. Arasında tercih yapabileceğimiz seçeneklerimiz vardı. Güvenebileceğimiz dostlarımız,bizi koruyup kollayan delikanlılarımız bir sıkıntımız olduğunda gözlerimizin içine bakarlardı. Şimdi ise vücudunun bütün kemikleri oynayan, oynak kız arkadaşlarımız arkamızı döndüğümüz an başlıyorlar hakkımızda konuşmaya. Bizi koruyup kollayan sözde delikanlılarımız, hangi açığını bulsam da  taksam kancayı şu kıza diye fırsat kolluyor adeta. Biri sana bacım, kardeşim diyorsa kork artık ve mümkünse arkanı dönme ona. Unutmak, duş almak kadar basit hale geldi.Yıkan ve unut! 


"Biri gider, biri gelir" geçmişte çok üzgün olduğumuz anlarda yakınlarımızın verdiği bir teselli cümlesi iken: Şimdi biri geldi,diğeri nerede diyoruz? Sonsuz bir doyumsuzluk, sonsuz bir açlık var ortada. Para harcamak, nesneleri tüketmek artık yetmiyor bünyemize. Daha fazlası istiyoruz zaman geçtikçe, şöyle bir kaç insanı harcayıp egolarımızı tavan yaptırmamız lazım illa ki.


Silahla kurşunla yaşanmıyor tüm savaşlar,para ile ezilmeye çalışılan çok beden var. Kimisi oyuncağı oluyor kapitalist düzenin, kimisi terörist kesiliyor bu adaletsizliğe. Elimden geldiğince insan kalmaya çalışıyorum bu devrik düzenin içinde. Kaybetmek istemiyorum içimdeki çocuğu. Her gece başkasıyla uyuyanlarla özenmek yerine yalnız uyanmak istiyorum soğuk sabahlara.


Hala mutasyona uğramamış kişilerde yok değil. O kadar  bitik bir hale gelmedik çok şükür. Sadece biraz seçici olmak gerek, az ve öz olmak gerek! Değeri adam gibi adam olana vermek gerek. Bu özellikte biriyle tanışana kadar beklerim hiç sorun değil. Bu yazı mutasyona uğramış tüm canlılara gelsin. İyi geceler sayın dinleyenler her ne kadar olmasanız, okumasanız da...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder