24 Nisan 2013 Çarşamba

Fuck buddy arayanlar cemiyeti:

Beyinleri tek bir olguya çalışan canlı?

Bir anda hayatına girip, sana dünyadaki en önemli canlıymış gibi davranan, umduklarını bulamadığı takdirde toz buz olan, son zamanlarda oldukça çoğalan, kamış beyinli kitle.


Anlık heyecanlardan keyif alan bu tür; gelip geçici kavramının sözlükteki tanımıdır. Genelde, yakışıklı-komik veya zeki-komik olarak ikiye ayrılırlar. Hayat felsefeleri sürekli tüketmeye dayanır. İnsanları cep telefonlarından ayırmazlar, yeni model ya da özellikle karşılaştıkları vakit, eskisini hemen elden çıkarırlar. Onlar için kalıcılık bir hayaldir ve kurulmaması gereken bir cümledir. Ruhsal değerlere önem vermezler. Bütün eserlerinde güzellik kavramını ele alırlar ve espri anlayışları alttan, yukarı doğru ilerlemez. Yaratıcı yönleri pek gelişmemiştir, hep aynı söz ve şarkıları kullanırlar.


İnsanoğlu bir çok kez kandırılmıştır, veyahut kandırılacaktır. Tekrarlanan acılar, hiçbir zaman ilki kadar hüzne boğmuyor. Sürekli, yeni macera arayan kişilerin geçmişleri; yeteri kadar sevilmemiş kedi yavrularından oluşuyor. Kedi yavruları zamanla büyüyor ve  masum bedenleri parçalayan, yırtıcı kaplanlara dönüşüyor. Sanki  kendileri aynı bitik sonu yaşamamış gibi, yara izlerini  başka vücutlara taşıyorlar. En garibi de zamanında hiç sevmemiş gibi ya da o kedi yavruları hiç var olamamış gibi davranıyorlar. (  bize ölü taklidi yapmayı kim öğretti?) 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder